ALBAT
Passie voor persoonlijk wonen

Wonen regio Gent

Wonen regio Gent

Wonen regio Gent

Albat zoekt haar bouwgrond zorgvuldig uit en focust op een ideale woon-werk-leef verhouding. De meeste van onze bouwprojecten bevinden zich in Oost- en West-Vlaanderen, met als grootste ankerpunt de regio rond Gent.

Waarom Gent?

·         Gent is met haar authentieke charme en haar unieke ligging een magneet voor al wie groen, betaalbaar en in de nabijheid van zowel de kust als een bruisende stad wil wonen.

·         Met de Vlaamse Ardennen, het Meetjesland en het Waasland wordt Gent immers omringd door groene, toeristische regio’s waar het aangenaam vertoeven en wonen is.

·         Een uitstekende trein- en autosnelwegverbinding maakt dat de stad de ideale uitvalsbasis is voor pendelaars en dagjestoeristen die de Vlaamse Kuststreek, Brussel of Antwerpen willen aandoen.

·         De stad Gent zette zichzelf op de wereldkaart door haar grote waaier aan cultuur, culinaire geneugten en historisch erfgoed. Voeg daarbij nog het feit dat Gent een universiteitsstad is, en je begrijpt waarom wonen in regio Gent een slimme zet is.


Benieuwd waar Albat op dit moment bouwt? Ontdek hier onze beschikbare projecten en wie weet is uw nieuwe thuis amper een muisklik van u verwijderd....