ALBAT
Passie voor persoonlijk wonen

Bouwen met Albat is bouwen zonder zorgen

Bouwen met Albat is bouwen zonder zorgen

Bouwen met Albat is bouwen zonder zorgen

Het dagelijks leven brengt naast plezier en ontspanning ook de nodige zorgen met zich mee. Een drukke job, het opvoeden van kinderen, gezondheidsproblemen of de zorg voor een ouder leggen extra gewicht in de schaal. Het aangaan van een bouwproces kan de druk gevoelig opvoeren door het zoeken naar de juiste locatie, het opvragen en vergelijken van offertes, het aansturen van aannemers, het controleren van de uitvoering, enz. Het is een tijdrovende bezigheid en bovendien beschikken de meeste bouwheren over onvoldoende vakkennis om fouten of onduidelijkheden op te merken in het lastenboek of in gerealiseerde werken.

Albat ontzorgt u. Van begin tot einde. En daarna.

Bouwen met een projectontwikkelaar biedt heel wat voordelen. Alle zorgen worden door ons gedragen, van begin tot einde. En ja, dat mag u vrij letterlijk nemen:

·       Zoeken naar de juiste locatie en een geschikte bouwgrond

·       Uitvoeren van een bodemonderzoek

·       Kiezen van de juiste partners zoals architect en aannemers

·       Indienen van de bouwplannen

·       Uitzoeken en vergelijken van de nieuwste energiezuinige technieken

·       Zoeken naar duurzame materialen

·       Opvolgen van de werf

·       Verkrijgen van de nodige documenten: keuringen, energieattesten, blowerdoortesten, conformiteitsattesten, post-interventiedossier, enz.

·       Enz.

Bouwen met Albat biedt nog extra voordelen:

·       Albat en de architect dragen een 10-jarige aansprakelijkheid op structurele gebreken. Dat geeft u gemoedsrust, ook lang na uw aankoop.

·       De verkoop geschiedt conform de wet-Breyne of de Woningbouwwet waardoor u als koper van een sleutel-op-de-deurwoning bent beschermd.

Bij Albat betekent dit echter niet dat een deel van het door u betaalde voorschot wordt vastgezet op een geblokkeerde rekening. In bijna alle gevallen is dit voorschot immers onvoldoende om de bouw van een woning tot een goed einde te brengen.

Bij Albat ontvangt u als koper een bankwaarborg van BNP Parisbas Fortis die 100% voltooiing van de werken garandeert, ongeacht het bedrag dat daarvoor nodig is.

·       De woningen worden verkocht tegen een vaste prijs die niet vatbaar is voor herziening of indexatie. Verrassingen worden vermeden door het gedetailleerde verkooplastenboek dat u perfecte inzage geeft in wat u mag verwachten.

De regelgeving rondom vastgoed is de laatste jaren bijzonder snel geëvolueerd. De woningen van Albat voldoen aan al deze normeringen. Bovendien stellen we per project een sterk team samen die we selecteren omwille van hun expertise, en niet op basis van hun prijs. Een strikte planning en opvolging van de werken staan garant voor het respecteren van de bouwtermijn. Bouwen met Albat is dan ook kiezen voor kwaliteit en gemoedsrust over heel de lijn.


Benieuwd naar onze beschikbare projecten? Ontdek ze hier, misschien is uw nieuwe thuis amper een klik van u verwijderd.