ALBAT
Passie voor persoonlijk wonen

Eigentijdse architectuur op toplocaties

Eigentijdse architectuur op toplocaties

Eigentijdse architectuur op toplocaties

Wanneer u de stap zet om een huis te bouwen, kiest u eigenlijk voor het bouwen van… uw thuis. Het wordt immers ùw nest. De fundering vormt het draagvlak van uw unieke verhaal, de muren uw stille getuigen. Liefst een leven lang.

Diverse factoren maken dat we ons ‘thuis’ voelen, en een deel daarvan kiest u zelf: vrienden en gezin, werk, sport of hobby’s. Een ander deel wordt bepaald door het comfort dat u omringt; zowel dichtbij als daarbuiten. Uw gelukbeleving wordt immers ondersteund door het comfort en de esthetiek van uw woning en de woonomgeving waarin u leeft.

Albat beschouwt bouwen dan ook niet als een banale bezigheid, maar zoekt steeds naar de juiste omgeving waar het aangenaam leven en wonen is. Vlot bereikbare locaties, ook met het openbaar vervoer, waarbij scholen, winkels en een groene omgeving dichtbij zijn: dàt is ons handelsmerk.

Aangepast aan de omgeving en rekening houdend met de woon- en werkvereisten van een hedendaags gezin, besteedt Albat ruime aandacht aan mooie, hedendaagse architectuur waarbij esthetiek en functionaliteit hand in hand gaan. Samen met gereputeerde architecten ontwerpen we moderne en tijdloze architectuur die uw woning een blijvende meerwaarde biedt. Ook aan landschapsarchitectuur wordt gedacht. Uw woning valt of staat immers met de aankleding ervan.

Met uw geluk als onze leidraad, bouwt Albat met passie uw thuis.


Benieuwd of u zich zou kunnen thuis voelen in een Albat-woning? Klik hier en bekijk onze beschikbare projecten.