ALBAT
Passie voor persoonlijk wonen

Huizen te koop

Nieuw: Reeds 14 van de 17 woningen verkocht!

Gent | Merelbeke

TE KOOP: Op wandelafstand van het treinstation van Merelbeke, en omringd door winkels, scholen en het Liedemeerspark bouwt Albat een modern nieuwbouwproject met 17 stijlvolle koopwoningen met tuin. Elke woning beschikt over 3 of 4 slaapkamers. Perfect gelegen voor koppels, gezinnen of pendelaars die graag rustig wonen, en toch de nabijheid van de bruisende stad Gent wensen te behouden. Fase 1: lotnummers 15-19. Start van de werken: mei 2018. Fase 2: lotnummers 10-14. Start van de werken: oktober 2018. Fase 3: lotnummers 1-7. Start van de werken: maart 2019.

Vanaf € 340 000 (exclusief kosten)

Nieuw!

Kortrijk / Papenstraat

TE KOOP: Twee nieuwbouwwoningen bestaande uit een gelijkvloers met ruime tuin, en 3 verdiepingen. Originele architectuur, veel lichtinval, greenwall en afgesloten parkeerruimte. Bijzonder rustig gelegen met zicht op de kerk van Kortrijk. Ideaal voor een koppel of een gezin met kinderen die graag het comfort en de ruimte hebben van een woning en toch dicht in het centrum van de stad willen wonen.

Ruim wonen midden in de stad

Volledig verkocht

Gent | Mariakerke

TE LAAT! Dit project is volledig uitverkocht. Groen en modern wonen op een steenworp van de bruisende stad Gent, wie droomt daar niet van? Vlakbij het beschermd natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen bouwt Albat een modern nieuwbouwproject met 7 stijlvolle woningen met 3 slaapkamers en zuidgerichte tuinen. De badkamers zijn ruim met bad en douche, de master bedroom kan ingericht worden met een volwaardige dressing. Voor natuurliefhebbers die graag de nabijheid van de stad behouden. Voorziene start van de werken: mid september 2017!

Duurzaam wonen vlakbij natuurreservaat

Volledig verkocht

Koksijde | Sint-Idesbald

TE LAAT! Deze 4 hyper moderne luxe villa’s zijn reeds verkocht. Waarom gaat u niet even ter plaatse een kijkje nemen? Dan kan u zelf zien hoe Albat kwaliteit en afwerking hoog in het vaandel draagt.

Luxueus wonen aan zee

Volledig verkocht

Melle | Klinkerlaan

TE LAAT! Deze moderne woning met tuin werd reeds verkocht. Waarom gaat u niet even ter plaatse een kijkje nemen? Dan kan u zelf zien hoe Albat kwaliteit en afwerking hoog in het vaandel draagt.

Leven, werken en gelukkig wonen in een toffe buurt

Volledig verkocht

Waregem | Sint-Eloois-Vijve

TE LAAT! Deze moderne woningen en appartementen met tuin werden reeds verkocht. Waarom gaat u niet even ter plaatse een kijkje nemen in de Remi Baertlaan? Dan kan u zelf zien hoe Albat kwaliteit en afwerking hoog in het vaandel draagt.

Eenvoud, duurzame materialen en heldere leefruimten

Volledig verkocht

Zaventem | Konijnenstraat

TE LAAT! Deze moderne woningen en appartementen met tuin werden reeds verkocht. Waarom gaat u niet even ter plaatse een kijkje nemen in de Konijnenstraat? Dan kan u zelf zien hoe Albat kwaliteit en afwerking hoog in het vaandel draagt.

Rustig wonen rond Brussel

Volledig verkocht

Wetteren | Kalkensesteenweg

TE LAAT! Deze 8 moderne woningen werden reeds verkocht. Waarom gaat u niet even ter plaatse een kijkje nemen in de Kalkensesteenweg? Dan kan u zelf zien hoe Albat kwaliteit en afwerking hoog in het vaandel draagt.

Wonen dichtbij de Schelde en toch vlakbij Wetteren