ALBAT
Passie voor persoonlijk wonen

Appartementen te koop

Nieuw! Vergunning bekomen, start lente 2019

Gent | Gentbrugge

BINNENKORT TE KOOP: Op de voormalige fabriekssite “Tubel” bouwt Albat een duurzaam en kwaliteitsvol woonproject grenzend aan het natuurgebied Gentbrugse Meersen. Dit project is opgebouwd uit 4 stijlvolle en lichtrijke woonvolumes die in totaal 46 woonentiteiten, een gemeenschappelijk ondergronds (parkeer)gedeelte en enkele bijgebouwen omvatten. Elke wooneenheid beschikt over 1, 2 of 3 slaapkamers en een privatieve tuin of terras. De vergunning werd bekomen en de commercialisatie van de werken wordt aangevat in de lente van 2019!

Wonen aan de Gentbrugse Meersen vlakbij Gent

Volledig verkocht

Gent | Bagattenstraat

TE LAAT! Deze 8 luxe appartementen werden allemaal op minder dan 2 weken verkocht. Waarom gaat u niet even ter plaatse een kijkje nemen? Dan kan u zelf zien hoe Albat kwaliteit en afwerking hoog in het vaandel draagt.

Adembenemend zicht op Gent

Volledig verkocht

Waregem | Sint-Eloois-Vijve

TE LAAT! Deze 4 moderne appartementen werden reeds verkocht. Waarom gaat u niet even ter plaatse een kijkje nemen? Dan kan u zelf zien hoe Albat kwaliteit en afwerking hoog in het vaandel draagt.

Zorgeloos wonen, gelukkig leven

Volledig verkocht

Koksijde | Sint-Idesbald

TE LAAT! Deze handelsruimte en 5 moderne appartementen met terras langs voor- én achterzijde werden reeds verkocht. Waarom gaat u niet even ter plaatse een kijkje nemen in de Strandlaan 268? Dan kan u zelf zien hoe Albat kwaliteit en afwerking hoog in het vaandel draagt.

Luxueus en zorgeloos wonen aan zee

Volledig verkocht

Evere | Oudstrijderslaan

TE LAAT! Deze 19 moderne appartementen werden reeds verkocht. Waarom gaat u niet even ter plaatse een kijkje nemen in de Oudstrijderslaan? Dan kan u zelf zien hoe Albat kwaliteit en afwerking hoog in het vaandel draagt.

Ligging, comfort en mooie architectuur hand in hand